Тополя

Шумлять зеленії тополі
І звуть мене в далекий край,
Неначе знають мою долю
І серця мойого печаль.
   Про що ви шумите, тополі?
   Не знаю вашої я долі,
   Не знаю вашої я мови
   І пісні вашої слова.
Про що ви шумите, тополі?
Про щастя може чи про волю?
І поряд з вами я постою.
Якою будеш моя доля?


Рецензии