Благодарность учителям

До школи ми збиралися малі,
Щоб йти у світ незнаними стежками,
Нас наставляли наші вчителі
Добром душі,
      Добром душі,
            Добром душі і мудрими книжками.

Добро і мудрість є в ціні завжди:
Вони потрібні нам, як птаху два крила.
Добро і мудрість є в ціні завжди:
Всім нашим вчителям – пошана і хвала!

Не забувались Ваші напуття:
Вертатись нам на батьківські пороги,
Запам’ятали на усе життя
Ми вчителів,
   Ми вчителів,
      Ми вчителів поради й настороги.

Добро і мудрість є в ціні завжди:
Вони потрібні нам, як птаху два крила.
Добро і мудрість є в ціні завжди:
Всім нашим вчителям – пошана і хвала!

Вже в нас блищить на скронях сивина,
Ми знов прийшли до школи, як додому.
Торкнувшись крейдою до дошки полотна,
Своє життя,
    Своє життя,
         Своє життя напишемо на ньому!


Рецензии
Дуже сподобався вiрш! Дякую!
З повагою,

Юрий Безус   26.04.2013 17:52     Заявить о нарушении
Я радий, що вам сподобалося. Красно дякую за прихильну рецензію, тим більше, що вірш написаний українською мовою. Усіляких Вам гараздів ...

Владимир Мишурский   29.04.2013 14:00   Заявить о нарушении