Учителю. Екзамен. Бувайте!

Останній екзамен,
А стільки ще мрій нездійсненних…
В широку дорогу в цей час ви мене випускаєте…
Можливо побачу сьогодні усміхнених,
А може… сльозою мене проводжаєте.

Я знаю, я певна, учителько рідна,
Що кожен урок ваш на серці зостанеться,
Щоб там, у майбутньому, я була гідна
Людиною зватися, що б там не станеться…

Усі ці роки я безтурботною була,
Бо знала, що поруч зі мною є ви…
Повірте, уроків життя ваших не позабула!
Та, на жаль, далі – різні шляхи.

Розумію, вам час вже молодших навчати,
Але сумно прощатись, вже скучаю за вами…
Обіцяю, буду завжди про вас пам’ятати!!!
Рідна школа! -  це мій перший життєвий екзамен.


Рецензии