***
І безмежні простори небесні!
Ми з тобою, мов два журавлі;
Ми з тобою сміливі і чесні.
Десь із далеку чути вагони.
Ти тримаєш собаку мого
Й вислуховуєш серця незгоди,
Хоч удосталь є болю свого.
І я стою так близько до тебе,
Не соромлюся зір і небес,
Бо ж мені цього так, дуже, треба!
Твоя ніжність знімає мій стрес.
Знаєш, певно, усі ці проблеми
Небо бачило тисячі раз,
І, напевно, рішало їх вдосталь,
Та, на жаль, не помітило нас.
Але в мене є ти, а я – в тебе,
І кохання бере нас у сни,
І в безмежні простори небесні,
Де є місяць, і зорі, і ми.
Свидетельство о публикации №112062100530
Виташа Хотул 30.06.2012 04:06 Заявить о нарушении
Марианна Танюшкина Бигун 30.06.2012 18:19 Заявить о нарушении