Ах, мидный чяйНик пранц! Куда погНавСь!.. до Навь

В Яновы - нич та тьМа Ш

Мы гонды от пошов
И чай вжэ Б вам ву й морд.
Да ты щэ ны Козёл,
Щоб щось да в повсьць! Хоця П мидальк 100 грамк.

В ДимЯна тут нога то тут то там вжа й вар Ж.
Ага. Да ты мни дай-К
ХохТя П 100 ламп.
Да срэть дынька
Купайл.

Ты даш ля мни Ш ты даж
Якуюсь КосТроМА Ж.
Да дэ найты хата Б ф ХатаБыча хоць салк. Кабы, ну, там вась-вась.

Ах, димна, курна хатк!
Куда хоць захадВайсь ат сыпля з дахав шпакль,
Када ида 100 марш
Па, Х, пляцах ров трактар.

У вопшым, мы жыВам – чаво ий вам жалЛайм.
Бо но ув МаньЖальЛяйх
Сце Етвызь Е Зь.
Пубачь на пуп…
С-за луп.

ЕК гранэ онь гроза, Х!.. куды туды запХайсь…
ныМА Й ны й жорДКы ф хат, щоб новш за иг татарСК.
А ты мни – сенц ля й Енк!.. Цара стоЯнь трыМАЙсь. Ванеск сце Е дзесь в Плешь!


Рецензии