Iсторiя скiнчилася, угайка...
Історія скінчилася. Угайка
Лиш за одним:
За віщо і кому
Печатний пряник, дротяна нагайка —
Життя і смерть,—
Все звичне на кону.
Як жаль усіх!..
Пора іти в палати,
Де воїнство шумить і вимага
Все наново на світі починати.
Бач, з братом скучно. Дай таки врага!
...Ото би хатка —
з небагатим хлібом,
Та щоб, як в рай, ворітця затісні,
Та на городі поратись
Під німбом,
Та щоб хрущі під вечір та пісні —
Я к с к а з а н о...
Свидетельство о публикации №112062103028