КупальСкая Ш! ЗаныДбальСК аднак

До Фэста в ОктяпрсКом Ш СонцаСтайЯне

Так шо Ж гэто гондэ…
А, вот шэ! Хтось гонэ Ш
ГорилКу Зь, ведома. Да й шэ й кала дома вш.

Гатовы ли Кони?
ПаедзьМА Зь да вш Томы й.
Кали таки доБры ль в Брылёчка ВийДойМый.
Да й шэ й, бач, прам ухШаз, Игорка наш Ушав! Во дзе та калюГА Ш,
Шо й гаш коло юстРа вж!

Так Гутан Таг тута взь.
ПанЧишКинг ий збруя всь.
Ий нават саплюха ВароБусьКа Сь унь там!
Так, мозя, Алёнка всё зьняЕць пра тоЕ…ню, дзЕ зЕ надзейКах,
Тамарка ВейСлёва Ж.

Да нету. Да где Ш там.
В нас семДзикСет сетТав! И сетаваць нечага, што безнадзейна
ШуКаци ух Каци хоць неКу Сь КуЗяКу Ж.
Шо надта запала на душКу Купалы й.

В КонТакт мы вавХодДзи й…вав средКу сце, мозиць.
Да й трыста мыльЁный
РакСмокТриль там Томый.
Да нету ниводНый,
Кап ный аж ат той во й…
Шо но сто собаКый
ПальЛюпЛильВальт хвацка.

Ну, коциКав с кава
Щэ Ш пЕ та райЗяфа, Х…шо жытк спарРайВаля… завочна Ш, в жюрНальКе Зь.

Во так вот бываЕ.
Да шэ й на КупальЛьЕ Жь: прыгЛосьВальЮць парня аж в Бэрысце к ЖапКам!

И выйшло зном, бач но…бы Ж в СниТово пармо но сниткы в слоНичНыку ль
Жулик ОдрижЖиньСьКый.


Рецензии