Вербна недiля

Лози мої, лозенята,
Мрійно-медові мої…
Вулики десь там. І хата.
Мама. І рвійні рої.

Вербна неділя. Як в храмі —
Буде нехай вам завжди.
Кланяйтесь Богу.
                І — мамі
В слайдових зблисках води...


Рецензии