Рiздво, ущухли заметiлi...

* * *

Різдво.
                Ущухли заметілі.
Святковий побут —
І не більш...
Та навіть ти на небосхилі,
Немов у літеплі, стоїш.

І осяйний високий спокій
Проймає простір, час...
І нас...
І сніг рипить.
І кроки, кроки...
І мимовільний в горлі спазм...

Спасибі, чуєте?
                Спасибі!
Тривога є. Надія є.
І ви, незримі...
                Й далі сиві,
Де серденько моє
Жиє...


Рецензии