Палиндром 404, квадратный

О! И разили! Париж, Ира! Пили за Рио!

О И Р А З
И Л И П А
Р И Ж И Р
А П И Л И
З А Р И О



***
Читается с конца и с начала по вертикали и по горизонтали одинаково

17.06.12


Рецензии