Лiтнi насолоди

Зігріває наші душі літо
Від тепла повітря мерехтить
Колоситься на стеблині жито
Вітерцем гойдається в цю мить.

Визріла пшениця золотиста
В сонячних проміннях виграє
Польова дорога тут терниста
Щедрі врожаї земля дає.

Біля ставу верби зеленіють
І полощуть листя у воді
У садочку яблука вже зріють
Вранці косять трави косарі.

Соняшник до сонця повернувся
Ніжить у проміннях пелюстки
Явір над урвищем похилився
І стоять зелені ще бузьки.

Насолоди літом так багато
У гаю і полі благодать
Червоніють вишні біля хати
Прилітає шпак їх поклювать.

Швидкоплинно літо пролітає
Не марнуйте часу – бережіть
І нехай душа  Ваша співає
В доброті і радості живіть.


Рецензии