Къадара бебкlа

Ца назму хал бариле,
Уркlи чlечlа бариле,
Музла бузре дакlиле,
Къадарунт кабуршухlале.

Це баллагь цабахъали,
Къадарунт кабуршуй,
Цlах хlадилзану хъали,
Хъалибаргике тlар букlуй.

Це дигалера бугьуббес,
Кабушале чар бурару?
Гьатlи вайте хlадирун бес,
Хlушия цlах хlадилзану?

Вайдеш барибилис,
Аллагьли чар биру.!
Хlушани батия,
Аллагьли бубкlахъу.

Къадарунтла ургака,
Эхти дура дикесу?
Эш назму кебаиле,
Калъунтелра хlабатесу!?


Рецензии