Очыныты ек двэры в Рай?

Из Снов Господа ДураЧок Ш

Шо ж робыты Нам, шо ж чыныты Нам?
Очыныты ек двэры в Рай?
Ек з народом шэ Говорыты, га, В?
Хоч гармоню возьмы да грай!

Так ДобаВочка Ш к СадАм Господа зарэ вылызэ дэся вам.
И застаВытэ Дида ГосТроГо,Х, залукПыты гажь фсих барань.
Но про гэтэ хай люд ны  й видае. Бо й чы знае Гут про чый Путь.

...Остальны Письни шлы за другОМ вслид.
Бо робыв, ЕК Тигр, гэтой Кинь Ж.
Дыво дывНые, шо Служыв ДымЕн
Навыть в быдЛыйЩэй, дэ шызьзе.

И спувайимо, и заграйимо, на дорозы, шо в дыч выдэ. Вам Музыку Мы посылайимо
– Хай гармонё до Нас зовэ.

Прочынайтэся, люды добрыйи! Уставайтэ до Молотьбы! Бо вжэ нич ваша лизэ кобрыё
– Ны до гулий, ны до борбы!

Алы майитэ сэрцэ чыстые, то почуйитэ ПырыЗов. Ны музыка Я, ны артыстык Я,
Но в Сад Райськый вас клычу знов.

Ныбыса ля вас всих  очыняны, но торкнитэ замка руко.
И колы душе да ны глыняна, потычэ в йийи Молоко.
Оно станэтэ бытто дитяткы, враз поймэтэ, шо до чого.
Молочко Нашэ всэ посвитянэ. И здоровьичко – од ёго!

Зло злодейскэе молотытымо, Но попьемо Вина того. Посля гэтого довго жытымо.
Дывну жытку дае Господь.         


Рецензии