Гондэ мы пташку - в клюва!

Шо бо та лиза до й нас.
От мы ф чоботьТях Шь тягНымо нёман! А та мразьк нам мигШайт.
Выйихав ровыр?
Зары мы гонды Ш враз залупПымо тварр!

Вош вошПитала заразк.
Влад навучань фсюды ф Сашьк!
СамаЕ лейПшяЕ Шь Е в твар дикСьПетьЧерьСьКак: цэ дикЖурНый па заль.

Йидымо лисОМ мы з Вась.
Шо гонды тикы ны найдь!
Всэ с тыщы кышШый да, О, дыВвысь но: банкы Ш сь бляхшанКы й кызьЛярв.

Дэ Ж хто Б прыбраф П гэтэ гадьдь.
Да ныконю а ны надь!
В нась вець О пракЦик
ПраМА Й каль садКак.
А тоЕ нЕ зЕ, га, наш.

И вся Зямля хай хоць памираЕ вж. Нафик ля жаб люб свой край.
Етвезь схиба Е
Гондэ ув нэтры.
Мы биля руси тилятк!
Так шо й язык наш - ны наш.


Рецензии