День мiй, день...

* * *

День мій, день — поволеньки за обрій,
День мій, день — не втримати —
                зника.
Люди осяйні мої і добрі,
Вам галактика не замілка?

Й пропадаєм — чи не надто швидко
В іншій?!
                Як город не городи,
День наш, день прощається — не видко
Вже його... Чи вернеться сюди?


Рецензии