Солодко розчiсувать волосся...

* * *

Солодко розчiсувать волосся
Дощику, затим — колоссю нив...
О сентиментальнiсть малороська,—
Теплий вiтер, яблучка налив.
Де та Пан-Iванiвка i яма,
Що собi фiлософ мандрiвний
Викопав i в мирi з бур’янами
Спати лiг пiд легiт низовий.
Плачмо! I радiймо, недолугi,
Що чужий нам голос чужини,
Що дощi i чалi, i муругi:
— Тупу-туп! — нас кличуть з вишини.


Рецензии