Я - украинец

я гордо дивлюсь усім в очі,
коли вдіваю синьо-жовті кольори
і я безмежно так, до смерті хочу,
щоб всі ми українцями були.

щоб за вікном пшениця золотіла,
над головою - небо голубе було
і щоб на небі сонце жовте променіло,
щоб всім нам, радісно жилось.


Рецензии
BIТАЮ!!!!!!!!!!!!!
ПОЗДОРОВЛЯЮ!!!!!!!!!
ПIДТРИМУЮ!!!!!!!!!!!!

Инна Левченко   14.07.2012 17:43     Заявить о нарушении