Сельский декаденс. на украинском языке
біля хати ,
коло паркана
стигне конопля.
Дільничий наказав
Її зрубати,
та хай росте
веселеє зілля.
Нема життя,аж дихать
важко стало .
Не гляне ні одне
дівча...
в коморі закінчилось
сало,
забігло десь
одне курча...
Такий собі, сільський
декаденс.
Чи може дочитати
Кобзаря?
Чи подивитися в ,,Масках’’
Бльоданс?
А краще випити -
до забуття!
Совхоз капусту
висадив на полі,
щоб було шо селянам
красти у ночі.
Понад дорогою
ростуть тополі
й за пляшку
чубляться хричі...
1997рік.
Свидетельство о публикации №112062004026