Немы енк

Пад белай скурай,
У глыбiнi душы,
Яшчэ трапечацца
Маленечкi камочак,
Бо ведае, што ты
На гэтым свеце есць,
I, можа, у гэты час
Мой разбiраеш почырк...
Калi, аднак, прарвеш
Пустое забыцце,
Раздасца немы енк
Па усiм па белым свеце,
Бо не найдзе пакой
Адчай душы тваей,
Ды кiне весялосць
Да сроку злыя вочы...


Рецензии