Кохання
Моєму свідченню в коханні –
Дай шанс надіятись мені,
Що наша зустріч – не остання.
Я тільки крила розгорнув,
Зустрічний вітер повнить груди.
Хай я смішний, та все одно –
Однаково, що скажуть люди.
Ти та, кого весь час чекав,
Шукав в полях, лісах, на морі!
Шукав усюди і не знав,
Чи я свою зшукаю долю.
Ти та, за кого я віддам,
Скарби всі ті, що є на світі!
Ти та, для кого зможу я
Всі двері на землі відкрити!
Чи вирок винесуть мені
Твої бажані, ніжні губи ?
Чи я почую навесні :
«Коханий мій, єдиний, любий!»?
Свидетельство о публикации №112061908585