Ти даремно казала

Ти даремно казала мені ті слова,
Що кохала раніш, та не зараз,
Що між нами було –  зовсім то не роман,
А такий, незатійливий нарис.

Ті слова – наче гострий гвіздок у грудях,
Все хороше враз миттю забулось,
Вколотила у серце пекучий той цвях…
І пішла… Й навіть не обернулась.

Памятаю я дух лісової  трави,
І віночок, і білиї квіти,
Памятаю, тоді ти казала мені:
«Щасливіше – немає  на світі!»

Ти коханню моєму положила край,
Сердце далі терпіти не в змозі…
Щож, кохана моя! Прощавай, прощавай!
Буду йти я по іншій дорозі…


Рецензии