Райдуга

Райдуга-веселка простягнула крила
Над моїм подвір’ям та над всім селом
І душа струною дзвінко забриніла,
Й піднеслася в небо, споєна вином.

А город осінній вабить урожаєм,
Золотавий соняшник дивиться в вікно,
Грони винограду –  ген на сонці сяють
І на серці добре, й затишно, тепло.

Ось  рожеві мальви сяють дивовижно,
Всі в краплинках дощику, мовби ліхтарі.
І співає пісню дівчинка так ніжно,
Ніби пташка райська на грішній землі.


Рецензии