Насл дування шевченко 1
Червоне сонце йде додому –
Втомилося за довгий день…
Лунає пісня десь знайома –
Тож самий час співать пісень.
Десь тьохка в гаю за рікою –
Не вгамувався соловей…
Дівчата й хлопці йдуть юрбою,
Готує мати спать дітей.
У полі поспіває жито…
Земля – у квітках та садах.
Надворі – серпень. Дивне літо!
Застигло все, як у медах…
Свидетельство о публикации №112061908469