Молитва
У темній, безпросвітній ночі.
Чомусь хвилюється душа,
Аж вся заходиться, трепоче.
Стою в журбі, на самоті
У древнім, старовиннім храмі.
Нажаль, не встиг я всі слова
Тобі сказати, рідна мамо!
Летить молитва до зірок,
У чорне й непривітне небо.
Як далі жить – не зрозуміть.
Та й думати про то не треба…
Лунає музика сумна –
До Бога милосного кличе.
І тиша падає німа.
І плачуть, тануть білі свічи...
Свидетельство о публикации №112061908388