Подарунок лiта

 Згубило літо вишиту хустину,
Ромашками та маками гаптовану.
Та й зупинилось тихо біля тину,
Стоїть саме, неначе зачароване.

Вітрець промчав повз тину й оглянувся:
Ти ба, застоялось чогось тут літо!
Поправив чуба свого й повернувся:
Агов! Пливімо ж швидше понад світом!

І попливло, розкішне, зачудоване,
Кидаючи  нові й нові хустини,
І стало поле квітом замальоване,
Й верба всміхнулась гарно біля тину.

Я з літом прогулялась ген, далеко,
Букет тримала  - подарунок з гаю.
Велично в небі пролітав лелека –
Мабуть, хустину кинув він, не знаю...

Розсипались на ній волошки сині,
А беріжком розквітла сон – трава,
Я біля тину в літечка хустині –
На ній букет всім квітом виграва...


Рецензии
Ви мене зачарували! Ну ніяк не можу на Однокласниках відшукати вашу тему! З теплом. Л.Ю.

Людмила Юферова   27.06.2012 22:45     Заявить о нарушении
Дякую! Чому ж не можете? Майже поруч з Вами, я завжди бачу Вас. І в "Віршах", і в "Стихах". Дякую за зустріч на такій гарній ниві.

Инна Шумовецкая   29.06.2012 00:50   Заявить о нарушении