Мов за гору сонечко...

* * *

«Мов за гору сонечко скотилось...
Знала б ти, як сутемно менi...
Та скорiше б доля одзлостилась,
Повернула неповторнi днi!

Як не тут, то, може, за горою,
Та — з тобою, мiй ласкавий крин...»
Так вiн дума, сповнений журою,
З кимось розмовляє — сам-один.


Рецензии