Магiчнi голоси грачинi...

* * *

Магiчнi голоси грачинi,
Коли прокинулись лани
I в горла наче по перлинi
Студенiй
                взято з вишини.

Коли тремтять в ознобi води
Й надмiрно повняться бруньки
Жагою свiтла i свободи,—
О мелодiйний хрип дзвiнкий!..


Рецензии