Колонiзатор царств незнаних...

* * *

Колонiзатор царств незнаних
Мертвотний хаос оживля...

Простує далi невблаганно,—
Бува, обернеться здаля,
Бува, подивиться на корчi
Дорiг, що ззаду полиша...

Серед немiряної ночi
Чи є самотнiша душа?


Рецензии