Покiрнiсть i бунт

* * *

Покiрнiсть i бунт — Боже дiло.
Хоч те, хоч оце... Двi руки.
I права не знає, що лiва —
Творцева —
                вбиває-таки.

I шуйця десну мою миє
В кровi. I, як зашморг, стиска
Усе, до пори гнучкошиє,
Що вiзьме колись тесака.


Рецензии