Нi межi, нi господи...
Нi межi, нi господи своєї —
Скрiзь облудне, чужинське... О нi,
Наче змученому iудею,
Надто мало природи менi.
Що вона у душi розумiє?
Навiть плоть не осягне оцю —
Плоть, що й Бога вмiстити умiє,
Й уподiбнитися — камiнцю.
Свидетельство о публикации №112061907148