Ранок
І блищать на вранішньому сонці.
У віконці – молода дівчина
Сині стрічки запліта у коси.
Все в природі ледве-ледве дише,
Наче ковдрою тоненькою накрите.
Навкруги панує дивна тиша.
Білі мальви ледь колише вітер.
Хто прокинувся, а хто ще досипає.
У печі готується сніданок.
Літній день ходу розпочинає –
Досить спати – зустрічайте ранок!
Свидетельство о публикации №112061900067