Дощ
Ось-ось гримнЕ та й розпочнеться злива.
Під парасолькою стоїш сором’язливо
І тулишся все ближче до менЕ.
Земля свою вгамує спрагу швидко,
Та сонце блисне, й райдуга зійде
І обрієва загадкова нитка
Мене з тобою в далі позове.
І ми в чудовий світ підем з тобою,
В світ, де нема грози та буревію.
Кохаю я тебе, моє чарівне сонце!
Кохаєш й ти… Я маю в тім надію?!
картинка из Сети
Свидетельство о публикации №112061900056