Вогнище

Бур’ян стягали. І палили...
Ще й досі бачу всю рідню.
Піти не вистачило сили
Від загадкового вогню.

Усі зібралися...
                А стільки
Минуло горя і років.
...І щоб вогонь горів повільно,
Не підгортаємо з боків.


Рецензии