Липовий цвIт

Духмяно липи розцвітають
В проміннях грають пелюстки
Квітки нектару набирають
Щоб ще духмяніше цвісти.

Їх ніжно сонечко ласкає
Зелені липи у гаю
Там соловейко ще співає
Чудово літом, як в раю.

Під липу сів я відпочити
Сховавсь від спеки у тіні
Духмяні пахощі відчути
Вони сподобались мені.

В криниці джерело вирує
Вода холодна в ній роки
Цей краєвид усіх дивує
Відпочиваю тут я  залюбки.

В урвищі верби зеленіють
Розправив дуб свої гілки
В траві суниці червоніють
Краси такої не знайти.

Роками липа цвіт дарує
Квітки із неї люди рвуть
Духмяний чай її лікує
Бадьорість, силу надають.


Рецензии