В життi буваe рiзне...

У житті буває різне, бо і люди,
В світі різні, наче тії кольори.
Обіймались, цілувались з ним усюди -
Один в одного, закохані були.

Так вона сама собі думАла,
Бо любила усім серцем Василя.
Де б не йшли, про нього лише дбала,
Бо без нього жити не могла!

Тож із хлопцем Леся, швидко, одружилась...
Якось вийшло - народився Юлій, син.
От тоді то й невдоволення з'явились,
Аніяк, дитини, батько не хотів!

Почалися сильні сварки, суперечки.
Зовсім ізмінився чоловік!
Гірко було згадувать Олесі,
Як клялися доживати разом вік.

Ще і рочку, синові, не збігло -
Довелося мирно розійтись,
Хоч у дівчини серденько в грудях стигло,
Бо любила...Та і Юлій вже підріс!

Тож в житті буває різне, так зосталась,
Одинокою, дівчина молода...
Отака то їй недоленька дісталась,
Отака прийшла, недобрая, біда!


Рецензии
Очень интересный жизненный стих.Такое бывает часто.Красиво написано.Понравилось.С любовью

Мария Погорелова   19.06.2012 11:07     Заявить о нарушении
Спасибо, Маша. Рада, что понравилось. С взаимной любовью

Раиса Андрейчук   19.06.2012 13:06   Заявить о нарушении