Хай летить за край лелека
Йде, розбризкуючи грязь…
І чому ж в душі кручина,
Звідкіля ж вона взялась?
На шлях вийду неумитий
Та й піду незна куди.
І нема себе де діти
На великій цій землі.
Буду йти та заспіваю,
Ген кручину одженю:
«Я тебе одну кохаю,
Я тебе одну люблю!»
Хоч ти зараз так далеко,
Та у зустріч вірю я…
Хай летить за край лелека,
За ліса та за моря!
Донесе на своїх крилах
Мою пісню для тебе:
Наша зустріч незабаром
І кохання не мине!
Свидетельство о публикации №112061809882