Настрiй
Наче Земля страждає –
Тужать Адам та Єва,
Вигнані знову із раю.
Сонце та Місяць – очі –
Пильні та добрі, як в мами –
Світять і вдень, і вночі
Разом з усіма зірками.
Райдуга – посмішка-настрій,
Настрій, щоб краще жити:
Квіти саджать й дерева,
Пісні співать та любити.
Землю,Сонце та Місяць,
Зірки, що грають у небі,
Все, що найкраще є в світі
Я подарую для тебе.
Тількі залишу той дощик,
Він ні для чого. Навіщо?
Бачу твою я усмішку –
Як вона красить обличчя!
картинка из Сети
Свидетельство о публикации №112061809850