На день народження
Їй назустріч заходиться літо.
Як пасують до твого лиця
Ці тендітні рожевії квіти,
Цей весняний та сонячний день,
Це блакитне безхмарнеє небо,
Ці пташки, що співають пісень!…
Що людині в житті іще треба?
З днем появи на світ, тебе Люда!
Хай принЕсе він успіх в життя!
Будь кохана, щаслива та люба,
Вір в безхмарне своє майбуття!
Хай усмішка вкрашає обличчя!
Гарний настрій хай буде завжди!
Все погане-кидАй на узбіччя!
Хай Господь боронить од біди!
Свидетельство о публикации №112061809836