Дитячи спогади

Дитячи спогади мої –
Про Київ у цвіту:
Буяє травень, йде весна
І я з батьками йду.

Барвисті кульки у руці
Волають відпустить,
Пломбір, цукерки, пиріжки –
Яка чудова мить!

Трамвай річковий по Дніпру,
У прапорцях Поділ.
І свято буде цілий день –
Наскільки стане сил!...

Дитячі спогади мої –
Ви гості моіх снів…
Та їх, нажаль, не повернуть,
Отих травневих днів.


Рецензии