Дв краплинки дощу
Ти розплющила очі й всміхнулась мені.
А хмаринку у небі вмить вітер уніс…
Наче було то все уві сні.
Ти не бійся негоди, кохана моя!
Пісні й далі співай для мене.
Всі негоди пройдуть, все вода унесе –
Та кохання моє не мине!
Свидетельство о публикации №112061809801