***

Вишневий цвіт вкриває землю,
Немовби сніг серед весни.
І носить вітер щось приємне –
Твої зі мною мрійні сни.

Ще мить – і все зазеленіє:
Трава, дерева і кущі.
Ще мить – здійсняться всі надіі,
Що  втаємничені в душі.

Пташки про щось собі цвірінчать,
Травневі дні – мов у раю.
Як  грає сонячний промінчик –
Осяяв посмішку твою.

Стою, вдихаю повні груди,
Чи наяву, чи може сплю?
Несеться ніби від усюди:
«Я відчуваю – я люблю!»


Рецензии