***
Розквіт в травневий день –
Чарівний дух несуть вітра,
Співаючи пісень.
От взяти б човен і у путь
За примхою води!
І легкі хвилі хай несуть
Невідомо куди!...
Стоїмо поруч, пліч о пліч,
Милуємось бузком.
Життя зв`язало нас удвох
Навіки мотузком.
Змінились ми, бо час іде –
На скронях – сивина.
Бузок цвіте, тече Дніпро,
З водою все мина…
Свидетельство о публикации №112061809740