Стежки

I д’горi вже зовсiм поривiв
Немає. А мо’ й не було.
Було тiльки це, що зариє
Й забуде, чи їло-пило.

I знайде — їстiвнiш, питимiш —
Щось юне, дзвiнке, все — жага
Стежок, по яких ти не йтимеш:
Остання донизу збiга...


Рецензии