машинописьмо

кап кап кап ли
капают мимо
там там там ли
ты ждёшь
меня
милый

лай лай лай ки
пустые звуки
бай бай бай ки
у бессонницы
длинные
руки

вой вой вой lock
персональный
стон стон стон "ок"
и железное
эхо
печали


Рецензии