Медпрацвники

Знов дзвінок на "03". Знову виклик.
Прорізаючи дня круговерть
Поспішає швидка на чийсь відчай
Вчасно щоб попередити смерть.

Щохвилини бригади готові.
Варто лише роздатись дзвінку,
Виїжджатимуть знову і знову -
День і ніч, ніч і день начеку.

Враз примчать, нададуть допомогу,
Допоможуть здолати недУг.
Знімуть біль і розвіють тривогу
Розірвавши страждань чорний круг.



Якщо ж погіршиться в когось загальний стан,
Хвороба розведе свої інтриги й чвари,
Тоді, щодня, до послуг городян
Відкриті двері всіх стаціонарів.

В гінекології вагітність збережуть,
Інфаркту виставлять в Т/В надійний щит,
У хірургії - кісточки складуть,
Поможуть появитися на світ
В пологовім будинку ніжні руки.
Відкриті душі й співчутливії серця
В Д/В дитячі вилікують муки...
Також до переможного кінця
І гідно доведуть з інфекцією битву.
Щоб душі не залишили цей світ -
Зніматимуть тіла із леза бритви
Реаніматори, медсестри й няні ВРІТ.


І хай оцінять труд наш не відразу,
Хай ще не раз навмисне нас образять,
А ідеалів шукачі нехай нас лають...
Благословен - хто зла не пам"ятає.

Не нарікаймо. Доля в нас така.
Вітаю всіх з Днем Медпрацівника!
Забудьмо негаразди.Нині свято
Причетних всіх до клятви Гіпократа.

Всім вам, колеги, я бажаю щиро
Терпіння, мужності, добробуту і миру.
Щоб завжди почувалися щасливо
В сім"ї, в громаді і у колективі.
Щоб працювалося без прецендентів,
Здоров"я,статків, вдячних пацієнтів.

Про милосердя все ж не забуваймо!
Відповідально,швидко і охайно
Вконуймо обов"язки службові.
Всміхайтеся і будьте всі здорові.

       ( Т/В - терапевтичне відділення, Д/В - дитяче відділення, ВРІТ - відділення
         реанімації і інтенсивної терапії)

                29.05.2001               

               


Рецензии