Слiв забагато, то краще помовч...
Плітки розливає нестримано жовч.
І плещуть, і плещуть лихі язики -
Отруйно-колючі,немов їжаки.
Не квапся казати: усьоме відмір -
У слові живе доброта, живе й звір.
У щирості й вірності лише завжди
Не стрінеш підступності і ворожди...
15.06.2012
Свидетельство о публикации №112061707202
"Не квапся казати: усьоме відмір -
У слові живе доброта, живе й звір."...
Мудро!
Веточка Вишни 30.06.2012 13:09 Заявить о нарушении