Одинокая

Нема все в світі тої волі,
Що захистить мене від болі.
Полишить всі мої думки,
Залишить серце в самоті.

Нема її, бо є кохання,
Твоє лиш щире привітання.
Холодні очі пам’ятаю,
То ніби ворота до раю.

Я сходжу з розуму без тебе
Та він веде тебе до себе,
Цілує лагідно уста,
і розуміє, що ти та.

Я ладна голову відтяти
І серце своє розірвати,
Аби не бачити цього,
чуття байдужого твого.

Не треба мені тої волі,
Я буду мучитись поволі,
Я звикла жити в самоті,
Одній лиш місце у житті.


Рецензии