В сiнешнi дверi хтось постука...
В сiнешнi дверi хтось постука.
Дiд вiдчиняє... Угорi
Все той же мiсяць. В пучки хука
Малiй заблуканiй зорi.
— Ех, дiтки, дiтки!.. —
I вiд зашпор
У зашморг вітер би залiз.
Не заховатися, як завше,
Йому від цих старечих слiз...
Свидетельство о публикации №112061703082