А ти хоч себе розумiла...

* * *

А ти хоч себе розумiла,
Коли, нерозумне дитя,
Горнувся до тебе — i мрiло
Довкiл найповнiше буття?

Здавалось, його нi розхлюпать,
Нi випить нiколи менi...
Та лютий, та ось уже лютий,
Снiгiв несходимi пiснi.

Снiгiв жалкування нещирi
За тим, що минуло навiк,
Що й писка тепер не ошкiрить,
В глибокий забившись барлiг.


Рецензии