Пейзаж

Як тихо, моторошно. Гавкiт
Обривком зашморгу звиса.
I мiсяць, знятий, наче з гака,
Як я, не вiрить в чудеса.

Антен безлисте будячиння
Дратує пiсню на цепку.
I синє, гаспидське промiння
Iз вiкон ллється в нiч грузьку.


Рецензии